adres en bereikbaarheid Ľ
openingstijden Ľ
de therapeuten Ľ

T  085 - 877 11 96
b.g.g. 06 - 81 83 62 97
E  info@medispectrum.nl
I   www.medispectrum.nl

Praktijk Medispectrum
Hartweg 53
3762 SC  Soest

Bereikbaarheid

Praktijk Medispectrum ligt in een rustig deel van Soest / Soestdijk. De parkeervoorzieningen en de verbindingen met openbaar vervoer zijn goed.

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Voor een consult of kennismakingsgesprek kun je telefonisch een afspraak maken.

Waarom krijgt de ene mens regelmatig gezondheidsklachten terwijl de ander vitaal en kerngezond door het leven gaat? Ziek zijn is niet normaal. Een doorbraak naar een gezonder en actiever leven is echt mogelijk. Onze integrale aanpak richt zich op de individuele patiŽnt en de individuele klacht. Bij de behandeling onderzoekt de therapeut het hele systeem van de patiŽnt om te bepalen, welke aanpak het snelst zal werken en het beste resultaat op lange termijn zal geven. Om dit mogelijk te maken kan de therapeut in onze praktijk kiezen uit een groot scala van verschillende behandelingsmethoden. Lees verder Ľ.

Hoe verloopt een behandeling van medische en psychische klachten in onze praktijk?

Wanneer je overweegt een behandeling bij Medispectrum te starten, kun je kiezen voor een kennismakingsafspraak vooraf. Zo kun je kennismaken met onze praktijk en aan ons je vragen voorleggen. Wij vinden het belangrijk dat je je goed informeert en daarvoor nemen wij graag de tijd.

Wanneer je eenmaal kiest voor een behandeling bij Medispectrum, maken we een begin in de vorm van een anamnese. Lees verder Ľ.

In de praktijk werken Miranda Peters-Middag (1971) en Richard Peters (1960).

Beiden volgden van 1998 tot 2000 een driejarige opleiding tot geregistreerd therapeut en coach bij AVN in Nijmegen en Amsterdam, onder leiding van de arts Roy Martina. Andere docenten waren Betty Schouten, Wim Bastiaanse, Fiona Brouwer, Theo Schmitz, Peggy Dylan, Tim Koldijk en Anita van Ostaden.

Miranda Middag is geregistreerd INTEGRA-therapeut en NEI-therapeut. Zij behandelt lichamelijke klachten en mentaal-emotionele stress. Haar specialismen zijn chronische aandoeningen bij volwassenen en kinderen. In veel gevallen gaat het om medische klachten die door de reguliere arts als uitbehandeld zijn aangemerkt. Miranda is inventief in het vinden van individuele remedies die snel en blijvend werken. Van haar cliŽnten is 94% direct na afloop van het behandelingstraject zeer tevreden over het resultaat. Na een half jaar is dit 96%.

Miranda volgt de ontwikkelingen op natuurgeneeskundig en medisch gebied door zelfstudie en door een continu bijscholingsprogramma. Zij is gediplomeerd voor Medische Basiskennis op HBO-niveau en als erkende therapeut geregistreerd.

Richard Peters is geregistreerd NEI-therapeut en internationaal gecertificeerd personal coach, NLP MasterCoach-I. Hij behandelt klachten op het gebied van mentaal-emotionele stress, zoals depressie, gebrek aan energie/levenslust, relatieproblemen (gezin, familie, werk), studieproblemen, overspannenheid, Burn-Out, angsten, fobieŽn, verlegenheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Daarnaast coacht Richard mensen bij het bereiken van een doel dat zij zichzelf hebben gesteld. Dat doel kan op elk levensterrein liggen, zoals gezondheid, werk, studie, financiŽn, gezin, relaties, zingeving, sport en ontspanning.

Richard werkt ook als business team coach voor bedrijven en instellingen. Hij faciliteert team bij het vinden van een doorbraak in het realiseren van teamdoelen en persoonlijke doelen.